Giv din garage den sidste finish

Du kan nu endelig begynde at se enden på renoveringen af den gamle murmestervilla. Den villa, som er tryghedsbasen for dig og din familie. De nye vinduer fortæller dig, at det var en god investering, du gjorde – både for dig og din varmeregning. Hvad med din bil, der også prøver at fortælle dig noget. Den kigger på dig, hver morgen du kommer ned ad trappen og kører på arbejde. De blinkende lygter vil også have et trygt og varmt sted at være. Så når du alligevel er i gang med renoveringen af huset, så giv også lige garagen en overhaling. Den sidste finish til både villaen, men ikke mindst garagen, vil være en ny port.

Gode råd til din garageport
Bestil ikke bare hvilken som helst port. Det er vigtigt, at porten passer til din nyrenoverede villa. Der er dog også visse forhåndsregler, som du skal have med i dine overvejelser. Her kommer nogle gode råd til din nye garageport:
· 1. Korrekt opmåling
· 2. Kontroller sidepladsen
Det kræver den korrekte opmåling, så din garageport dækker hele hullet. Mål bredden og højden på porthullet. Dernæst skal du kontrollere dine sidepladser – altså den indvendige plads, som er tilgængelig rundt om porthullet. Det kræver minimum 10 cm på hver lodrette side, mens der minimum skal være 20 cm på den vandrette side over porthullet.

Garageport til dit behov
Når du har noteret dine opmålinger, kommer næste skridt i processen, hvor du skal vælge portens design og hvilken slags port. Find derfor ud af, hvad dit behov er, og hvordan din drømmeport vil passe ind i omgivelserne. Du kan vælge alt fra en automatisk eller manuel ledhejseport til en automatisk rulleport. Designet afhænger også af dit behov, da du kan finde forskellige design og farver. Køb nye porte her og giv din garage og villaen den allersidste finish.