Få en anderledes kulinarisk oplevelse – lej en madvogn

Står du og skal arrangere en fest, event eller konference og har brug for input til, hvad du kan servere for gæsterne? Så er du kommet til det rigtige sted. Her vil vi nemlig fortælle, hvordan du let og til en overkommelig pris kan give dine gæster en anderledes og spændende kulinarisk oplevelse.

Har du prøvet en madvogn?
Tidligere tænkte man pølsevogn, når man hørte ordet madvogn. Det er imidlertid ikke den eneste type madvogn på markedet. Ud over de andre kendte madvogne, der for eksempel steger pandekager til festivaller eller på markeder eller laver brændte mandler på gågaden til jul, så findes der nu mange forskellige madvogne, som tilbereder rigtig lækker og veltillavet mad. De kaldes også for food trucks og serverer det, man kalder street food.
Læs eventuelt på tastytown, hvordan du booker til firma- og privatfest her.

Street food
Street foods popularitet er eksploderet siden det første street food marked så dagens lys på Papirøen i København for en 5-6 år siden. Street food markederne er inspireret at de gadekøkkener, der findes rundt om i verden blandt andet i Asien og Sydamerika. Der er dog også europæisk og amerikansk mad, så det behøver hverken at være stærkt eller meget fremmedartet. Der er et meget stort udvalg, når det kommer til street food, så der er noget for alle. De gode gamle klassikere såsom pizza, burger og fish’n’chips blander sig med stærke indiske og thailandske retter, delikate japanske og vietnamesiske retter osv.

En kulinarisk oplevelse
Fælles for street food og derfor også for det mad, der serveres i de nye food trucks, er at maden, selv om den er hurtigt lavet, er tilberedt af gode råvarer og er forholdsvis sundt. En burger serveret fra en food truck har intet at gøre med den burger, du kan få på den lokal grillbar eller hos en burgerkæde.