Det skal du lave med dine børn i efterårsferien 2018

Har du snart efterårsferie med dine børn, og vil du gerne lave lidt ekstra med dem? Så læs med her, hvor vi har samlet fire sjove aktiviteter, som du og dine børn kan lave i efterårsferien. Planlæg jeres efterårsferie allerede i dag og glæd jer til en familiestund, der kan få jer alle til at glemme hverdagen og blot nyde hinandens selskab og fridagene.

Nyd den bornholmske natur
Bornholm emmer af udendørs aktiviteter, som du og din familie kan hygge jer med i dette års efterårsferie – og er der ikke noget helt særligt ved den bornholmske natur om efteråret? Tag familien med på tur rundt på øen, hvor I kan opleve naturen på tæt hold. Pak gummistøvler, regntøj og en madpakke og bare nyd hvordan, I får en fornyet energi samtidig med, at I tager på opdagelse på klippeøen.

Børnefestival i Hasle og Halloween i Gudhjem
De bornholmske byer byder på flere aktiviteter og initiativer til dig og dine børn, så det er blot at besøge disse og lade sig inspirere af byernes stemning og det gode humør. I Hasle kan I blandt andet opleve den hyggelige Børnefestival, hvor der foregår en masse spændende aktiviteter, såsom kreative workshops, motionsløb og åbent landbrug. Gudhjem inviterer ligeledes til vaskeægte uhygge i efterårsferien, hvor I kan opleve traditionen Halloween på tæt hold.

Hold hjemmebage-dag
En god efterårsferie kan sagtens foregå hjemme i trygge rammer, hvor I eksempelvis kan hygge jer med i fællesskab at bage. Børn elsker at få lov til at stå i køkkenet og være kreative, og i efterårsferien har I tiden til at hjælpe dem. I kan eksempelvis bage lækre Halloween-inspirerede kager eller overraske bedsteforældrene med hjemmebagt brød. Mangler I bageudstyr til at fuldende bagedagen, kan du på hwl.dk finde lækkert bageudstyr til børn og voksne.

Få brændt noget krudt af
Efterårsferien er en god mulighed for at få brændt noget krudt, og dine børn vil helt sikkert elske at få lidt sved på panden samtidig med, at de har det sjovt. I kan blandt andet besøge Nordbornholms klatrebane, hvor både forældre og de lidt ældre børn kan udfordre sig selv. Hvis vejret ikke er til en udendørs aktivitet, er en anden mulighed at tage i et legeland i området en dag, hvor børn i alle aldre kan te sig tosset, imens forældrene nyder en god kop kaffe i caféen.