3 måder at forkæle sig selv på

Hverdagen kan være travl og hektisk med mange praktiske gøremål og – til tider – kedelige ærinder, der skal løbes. Det kan være svært at finde tiden og overskuddet til at lave noget for sig selv – noget, der kan karakteriseres som selvforkælelse. Det behøver dog ikke at være så svært at forkæle sig selv og finde tid og overskud til dette, selvom hverdagen kan være travl og hektisk. Selvforkælelse kan nemlig være mange forskellige ting. Herunder får du nogle gode bud på, hvordan du kan forkæle dig selv i en travl hverdag.

Selvforkælelse, der – måske – ikke føles som selvforkælelse
Selvforkælelse behøver ikke altid at føles rart, mens det står på. Det kan også være noget, der føles rart, når det er overstået. Den form for selvforkælelse kan være svær at overskue, fordi du netop skal glæde dig til den følelse, du får efterfølgende. Hvis du kommer i gang, vil du dog helt sikkert opleve en stor tilfredsstillelse.

Du kan eksempelvis løbe en tur med musik i ørerne, gøre rent til musik eller gå til tandlægen. Det lyder måske mærkeligt, men et tandlægebesøg kan føles som selvforkælelse. Når det er overstået, er det nemlig meget tilfredsstillende. Der findes mange tandlæger i Danmark – for eksempel tandbro.dk, som er en tandlæge på Østerbro.

Brug lidt ekstra tid på badeværelset
Mange forbinder måske tiden på badeværelset med selvforkælelse. Derfor kan du med fordel afsætte lidt mere tid til dig selv på badeværelset i hverdagen. Du kan bruge tiden på at pleje din hud, dit hår eller dine fødder. Det kræver hverken meget tid eller mange penge, men det kan give dig et større overskud i hverdagen.

Lad rodet ligge
Noget af det, der tager meget tid i hverdagen, er kedelige opgaver som oprydning, indkøb, tøjvask og så videre. Selvforkælelse kan være at lade tingene ligge for en stund. Slap af, og nyd tiden i stedet for at stresse over ting, du skal nå. Rodet løber ingen vegne, så du kan roligt slappe af med god samvittighed. Tiden går, og du må gerne bruge den på dig selv en gang imellem, da det vil gøre dig glad.