Sauna indvies om tre uger

Sauna indvies om tre uger

Badetøjet behøver ikke blive lagt væk i Snogebæk, selv om sommeren nu er slut. Om tre uger indvies den nye sauna på øhavnen, og snogebækkerne kan komme i gang med vinterbadning og sauna i de nye faciliteter.

Saunaen indvies den 28. september, fortæller Mogens Jessen, medlem af Poulsker Idrætsforenings forenings bestyrelse og koordinationsudvalget for blandt andet saunabyggeriet.
Idrætsforeningen havde onsdag aften indkaldt til et møde om saunaen for at få samlet et antal frivillige.

Saunaen er en underafdeling i Poulsker Idrætsforening, PIF, og der skulle findes frivillige til at stå for driften.
– Der mødte 20 op, og det, synes jeg, er et flot fremmøde, siger Mogens Jessen.
På mødet blev nedsat et saunaudvalg bestående af Rie Koch, Majken Mortensen, Hanne Nisbeth og Cecilia Nielsen.

Saunaudvalget skal i første omgang fastsætte kontingent, regler for brug af saunaen, og et booking-system.
– I det hele taget hvordan det hele skal fungere, også med adgangskoder, drift, rengøring og vedligehold, forklarer Mogens Jessen.

Da saunaen kommer til at fungere som en underafdeling under Poulsker Idrætsforening, bliver betalingen for at bruge saunaen det årlige kontingent til sauna-afdelingen. Poulsker Idrætsforening håber på et stort medlemsantal, og foreløbig tegner det fint for den nye afdeling under PIF.

– Vi har haft en interessegruppe, hvor 101 har meldt sig til, og vi tror endnu flere er interesserede, men hvis omkring 100 bliver medlemmer er vi godt tilfredse siger Mogens Jessen.

På mødet onsdag aften havde Poulsker Idrætsforening besøg af formand for Hasle sauna klub, Ole Folkman, der fortalte om Hasles erfaringer med sauna.
– Det var rigtig godt at få gode råd, blandt andet at det er vigtigt at have de rigtige regler fra begyndelsen, fortæller Mogens Jessen.