Skoven vil genlyde af elektronisk musik

Traditionelt er det fuglene, der sørger for musikken i skoven, men i maj får de selskab af elektroniske rytmer, når arrangementet Dream Forest rykker ind i Villa Nova. Det fortæller arrangøren Dance Vibration i en pressemeddelelse.

I oktober fandt den første udgave af Dream Forest sted i Musikhuzet. Efter at have evalueret arrangementet er arrangøren nået til den konklusion, at konceptet var lidt rodet og ikke helt gennemtænkt. Derfor har Dance Vibration valgt at ændre det.

– Vi synes ikke, at de forskellig musikgenrer virkede helt godt. Blanding af forskellige genrer giver forskelligt publikum, og det fungerede desværre ikke, som vi havde håbet på, fortæller Tobias Brandt Krähmer fra Dance Vibration i pressemeddelelsen.

Det perfekte sted

Forårets udgave af Dream Forest bliver den første, hvor der kun vil være psy trance på programmet, og sådan bliver et fremover. Det har Dance Vibration besluttet.

– Dream Forest lægger op til skovtema og psy trance. Derfor kiggede vi på mulighederne for at afvikle det i en skov. Vi blev hurtigt enig om, at Villa Nova var det helt rigtige sted, fortæller Tobias Brandt Krähmer.

Han beskriver Villa Nova som et fanatiske historisk sted, hvorfor det ikke kunne være bedre. Derudover ligger spillestedet i skoven stadigvæk i Rønne og ikke langt fra centrum.

– Lige præcis det var vores forestilling om det perfekte sted, lyder det fra Tobias Brandt Krähmer.

Fire arrangementer

Dance Vibration er en sammenslutning af discjockeyer, musikproducenter og arrangører, der ønsker at ramme bredt og forskellige målgrupper. Det er grundtanken, og den arbejder på at skabe noget unikt og holde arrangementer spændende steder.

– Udover det arbejder vi også med forskellige musikgenrer i den elektroniske musikverden. Det eneste, vi manglede, var et psy trance-arrangement, og det har vi nu med Dream Forest, fortæller Tobias Brandt Krähmer.

Foruden Dream Forest planlægger Dance Vibration yderligere tre arrangementer i år.