DanCenter Bornholm har landets mest tilfredse kunder

DanCenter Bornholm havde i 2018 stor fremgang i udlejningsuger, og nu kan man også glæde sig over at have landets mest tilfredse kunder.

Hvert år kårer udlejningsbureauet DanCenter på baggrund af blandt andet gæste- og ejeranalyser årets bedste lokalkontor, og i år er det bornholmske kontor for tredje gang løbet med hæderen blandt DanCenters 28 danske lokalkontorer.

Det oplyser DanCenter i en pressemeddelelse.

– Det er selvfølgelig dejligt at få den tilkendegivelse fra hovedkontoret, efter vi har knoklet i endnu en lang og god sæson, siger bureauleder Claus Bornemann Carlsen.

– Det giver os lige et ekstra energiboost, her hvor vi står på tærsklen til en ny sæson, der ser ud til at byde på endnu en rekordudlejning, siger han.

Kåringen udregnes ved at kigge på forskellige faktorer. Blandt de vigtigste faktorer er gæsternes kommentarer og rating af huse, lokalkontor og personale, og ejernes kommentarer og rating af lokalkontor og personale, og her har DanCenter Bornholm altså scoret helt i top, hedder det i pressemeddelelsen.

– Vi gør, hvad vi kan, for at give gæsterne en god oplevelse, når de besøger Bornholm. Det kan vi kun gøre ved at have et godt samarbejde med sommerhusejerne, og det er vi altså lykkedes rigtig godt med det seneste år, siger en stolt Claus Bornemann Carlsen.

Han benytter lejligheden til at fremhæve sine ansatte på kontoret og de mange dygtige tilsyns- og rengøringsfolk, der sørger for, at husene på få timer bliver klar til nye gæster. Det er faktorer, der har været afgørende for det flotte resultat, fortæller han.

DanCenter Bornholm blev også i 2003 og 2013 kåret som årets lokalkontor. Kontoret står for udlejning af over 200 bornholmske ferieboliger