Ny ejer af Fætter BR: Vi skal finde ud af hvad vi gør på Bornholm

Supermarkedskæden Salling Group, der driver Netto, Bilka og Føtex, har købt resterne af Fætter BR. Købet indebærer BR-brandet og varer men ingen butikker, og det har sat spekulationer i gang over hele landet.

– Med aftalen sikrer vi, at legetøj fortsat er en vigtig del af kundernes indkøbsmuligheder i de fysiske butikker i hele landet, lød det fra Salling Groups administrerende direktør, Per Bank tidligere på dagen.

Hvad der ligger bag den formulering, kan kædens pressechef Mads Grand kaste en smule lys over:

– Salg af legetøj finder først og fremmest sted i Føtex og Bilka – og i Netto, som I har på Bornholm, siger han til Bornholms Tidende.

– Så vi skal finde ud af, hvordan vi gør på Bornholm, siger Mads Grand.

Lukningen af Fætter BR-butikken i Rønne – og mange andre steder – betyder, at legetøjssalget flytter andre steder hen, og her vil Salling Group gerne ind og have en bid af kagen.

– For vi tror på salg af legetøj i fysiske butikker, hvor børnene kan se tingene, og hvor man kan få rådgivning, købe og bytte sine varer nemt, siger Mads Grand.

Men om der fremover kommer en åben legetøjsbutik, er svært at spå om. Men pressechefen vil ikke afvise, at man åbner noget på Bornholm.

– Vi vil som udgangspunkt ikke begrave en idé om at åbne en butik, for vi er altid på jagt efter de bedste lokationer til vores butikker, fastslår Mads Grand.