Campus får 100.000 kr. til nyt undervisningsprojekt

Det var lidt af et nåleøje at komme igennem, da Campus ud af 180 ansøgere var blandt de 13, som modtager midler fra Teknologipagten til et projekt som skal øge interessen for naturvidenskab.

Det skriver kommunikationsmedarbejder på Campus Bornholm Anne Knudsen i en pressemeddelelse i forbindelse med, at uddannelsesinstitutionen – nærmere betegnet hf-uddannelsen – har modtaget 100.000 kroner fra Teknologipagten, som er sat i værk af regeringen, erhvervslivet, en række uddannelsesinstitutioner og andre partnere.

Målet er at styrke danskernes kompetencer inden for de naturvidenskabelige fra science, technology, engineering og maths, forkortet til STEM, og Teknologipagten støtter seks skoler, tre gymnasier, en erhvervsskole og tre kommuner, så de kan opkvalificere deres medarbejdere og sætte STEM i fokus i deres undervisning i 2019.

Efteruddannelse og inspiration til STEM-undervisningsforløb har været to af de vigtigste parametre i Teknologipagtens uddeling af midler til uddannelsesområdet i 2018, og formålet med uddelingen er i sidste ende at skabe interesse for STEM blandt de yngste børn i folkeskolen og give de unge kompetencerne til at vælge en STEM-uddannelse.