Nye restauratører er gamle kendinge

Det bliver Gilbert Espersen og Torben Munch, der bliver nye restauratører på travbanen.

Således lød udmeldingen fra Bornholms Travselskab i en pressemeddelelse her til formiddag, og skiftet sker efter at travbanen i efteråret valgte ikke at forlænge aftalen med Aakirkeby Hallerne.

Konceptet vil blive det kendte med dansk mad til fornuftige penge, mens der vil blive plads til nytænkning henover sæsonen.

De nye restauratører er allerede kendt af det bornholmske travpublikum.

Gilbert Espersen har tidligere været restauratør på travbanen i 10 år og er netop stoppet hos Postnord efter knap 40 år.

– Jeg holder meget af miljøet på travbanen og kan rigtigt godt lide stemning derinde, siger Gilbert Espersen.

Torben Munch er tidligere halbestyrer i Aakirkeby Hallerne og fik ad den vej kontakt med travsporten.

– Vi holder af stedet og synes, dette er en tilpas udfordring for er par friske folk som os, siger han.

Vi lægger vægt på service

I Bornholms Travselskab ser man også frem til det nye samarbejde.

– Gilbert og Torben er vellidte hos vores kunder og står for god service og dejlig mad – og det ligger vores kunder vægt på. Vi er derfor glade for, at de tager udfordringen op, siger Charlotte Berg, mangeårig direktør for Bornholms Brand Park.

Sæsonstart

Travsæsonen på Bornholms Brand Park starter lørdag den 13. april kl. 12.55. Der er i år 26 løbsdage frem til den 19. oktober. Årets største sportslige dag er som altid Bornholmsmesterskabet den 18. august.