Erhvervsfolk kan give unge iværksættere en hånd

Fremtidens iværksættere har brug for nutidens erhvervsfolk for at blive endnu bedre til innovation og iværksætteri. Derfor søger den lokale afdeling af Fonden for Entreprenørskab efter erhvervsfolk, som har lyst til at være dommere ved årets regionale entreprenørskabsmesse i Green Solution House.

Ifølge regionsleder Tau Rebecca Mikkelsen er det at blive vist til og set af virkelige erhvervsfolk en vigtig motivation og læring for deltagerne, som får værdifulde tilbagemeldinger fra dommerne.

På messen viser børn og unge de innovations- og iværksætterprojekter, de har arbejdet med i skolen. Messen er inddelt i to afdelinger. Først dyster grundskoleelever i et par innovationsprogrammer, og derefter dyster blandt andet handelsskoleelever i to af Fonden for Entreprenørskabs programmer. Messen byder også på debatter.

Årets regionale entreprenørskabsmesse løber af stablen den 25. februar, og Tau Rebecca Mikkelsen håber, at nogle lokale erhvervsfolk vil være med til at gøre en forskel for øens børn og unge og give dem oplevelsen af, at deres indsats er relevant og vedkommende. Dommertjansen tager tre-fire timer.