Møbelfabrikken er klar til fornuftig aftale med ny ejer af keramikfabrikken

Møbelfabrikken i Nexø har været udlejer for Den Danske Keramikfabrik og glæder sig over, at den nu får en ny start. Og Møbelfabrikken ser også meget gerne, at keramikproduktionen bliver på Møbelfabrikken.

– Jeg forstår godt, at han lige skal vende skråen og også kigge på, om der er andre muligheder. Men jeg synes, vi kan tilbyde gode forhold her, og vi vil også gerne give gode forhold til noget, der tilhører Bornholms hjerte, og det gør keramikken, mener Carsten Aalling, direktør for Møbelfabrikken.

Fabrikkens nye ejer, værksætter og investor Frans Grønholdt Truelsen, fortæller i dag til Bornholms Tidende, at han er sikker på, at fabrikken fortsat skal ligge på Bornholm, men at det kan være, at den skal flytte til et andet sted.

Møbelfabrikken mener, at den har det perfekte sted.

– Nexø er jo ved at manifestere sig som keramikbyen, vi har dygtige keramikere af høj kvalitet og flere små værksteder, og overordnet set er øen blevet World Craft Region, så jeg synes, vi skal forsvare keramikken, siger Carsten Aalling.

Møbelfabrikken vil derfor se med fleksibilitet på huslejen og gå med til, hvad møbelfabrikkens direktør kalder en fornuftig husleje og en fornuftig indkøringsperiode for det nye selskab bag keramikfabrikken.

– Han er en iværksætter. Og vi er et iværksætterhus, og vi er til for iværksættere, slår Carsten Aalling fast.

Læs også: