Jensen åbner dørene for unge og deres forældre

Det er efterhånden blevet en fast tradition, at Jensen Denmark A/S hvert år i starten af det nye år åbner dørene for elever fra øens 9. og 10. klasser, som skal til at vælge spor for deres videre uddannelse.

Sådan er det også i år, men alligevel er noget denne gang anderledes.

Hvor åbent hus-arrangementet tidligere har haft til formål at sikre Jensen Denmarks egen forsyning af nye lærlinge, bliver der i år mulighed for også at høre om andre erhvervsuddannelser, end dem Jensen Denmark primært har brug for.

Årets åbent hus er nemlig arrangeret i et samarbejde mellem Jensen Denmark, UU Bornholm, Campus Bornholm, Ditbarnsfremtid og Business Center Bornholm, for at gøre opmærksom på nogle af de 106 erhversuddannelser, som det er muligt for unge at vælge imellem i dag.

Åbent hus-arrangementet hos Jensen er tiltænkt både unge og deres forældre, og det er gratis at deltage.

Det finder sted den 1. februar klokken 15.30 i kantinen på Jensen 2, som ligger på Ejnar Jensens Vej 2 i Rønne.

Her vil der – efter oplæggene om de forskellige uddannelser – være rundvisning i produktionshallerne på Jensen 2, hvor man kan snakke med nogle af de unge, der er i lære hos Jensen Denmark.

Bagefter er der rundvisning på Jensen 1, på Industrivej 1 i Rønne, hvor der også bliver mulighed for at snakke med nogle af de unge, der uddanner sig der.