Bryggeri flytter til ny adresse i Rønne – nu med udskænkning og salg

Det lille bryggeri Small Batch Brewery, der startede op på Hallegaard i Østermarie i 2015 men flyttede til Rønne Havn for halvandet år siden, vil fortsætte med at være et lille bryggeri – men er i gang med at udvide.

I gennemsnit brygger Small Batch 500 flasker øl om ugen, hvilket svarer til 10.000 liter øl årligt. Et nyt og større bryganlæg skal gøre det muligt i første omgang at komme op og lave 50.000 liter øl om året, fortæller Anders Blomquist og Johnny Fagerlund til Bornholms Tidende.

Og ud over at investere i nyt bryganlæg så får Small Batch også ny adresse. Allerede i næste uge begynder flytningen så småt, når bryggeriet rykker fra Tværmolen til Skansevej. Small Batch flytter ind bag Bornholms Mosteri.

– Der kommer en masser krydstogtturister, som gerne vil se, hvordan vi brygger, og dem kan vi lige så godt sætte en klo i, siger Johnny Fagerlund om planerne.

Stedet på Skansevej vil også have udskænkning og salg.