Barbara åbner ny butik i Rønne

Indtil december forrige år lå Bornholms eneste skrædder og skomager i lokalerne på Nørregade 5, og siden har de stået tomme.

Men nu har Barbara Rybarczyk lejet sig ind og åbner den 2. februar Diamond Beauty Salon, hvor man kan få ordnet negle og vipper samt få lagt make up.

– Alt, hvad der skal til, så kvinder kan være smukke, siger hun.

Barbara har taget alle de relevante kurser og den uddannelse, der skal til, for at arbejde i skønhedssalon, fortæller hun, men har ikke hidtil arbejdet med det dagligt, fordi hun har været ansat i Røde Kors.

Nu skal det imidlertid være, og det bliver altså i egen salon i Rønne, hvor hun også bor til daglig.

Om hun kommer til at stå alene i salonen, afhænger helt af antallet af kunder. Kommer der mange nok, er hun klar til at ansætte en hjælper.

Tror du, der er kundegrundlag til endnu en skønhedssalon i Rønne?

– Det håber jeg. Jeg tror godt, der kan være en ekstra, og det mener mine veninder, som kender Bornholm godt, også, at der kan. Så folk kan bare komme, jeg regner med at åbne salonen lørdag den 2. februar, hvor de fleste mennesker holder fri fra arbejde og har tid til at komme forbi, siger Barbara Rybarczyk, hvis mand er i fuld gang med at hænge lamper op, ordne gulve og hvad det ellers kræver at forretningen til at fremstå, som hun ønsker det.