Gaia Trampedach slået ud af tv-konkurrence

Tirsdag aften kunne danskerne på DR1 følge med i opstarten af 2. sæson i serien Danmarks Bedste Portrætmaler, hvor bornholmske Gaia Trampedach var med.

Gaia skulle sammen med to andre kunstnere male musikeren Jimmi Jørgensen, og Gaia malede et flot og dramatisk billede af ham. Dog blev hun ikke valgt til at gå videre til næste runde, det gjorde derimod Lu Vincent.

Men Gaia var alligevel super tilfreds med at have været med:

– Det var meget spændende at være med, og jeg blev også helt vildt glad, da jeg så, at det var Jimmy Jørgensen, vi skulle portrættere. For jeg kunne godt tænke mig, at det var en person med en stærk karakter og også gerne med nogle specielle træk. Og da så trådte Jimmy Jørgensen ind, og han har både det der modermærke og et skarpt ansigt, så tænkte jeg, at det var ret perfekt.

På lørdag kan du læse mere om Gaia i avisen, her fortæller hun maleriet, om processen og om, hvordan det var at være med i programmet.