Badeklub jubler: Medlemstallet runder en milepæl

”I skrivende stund er vi 195 medlemmer”, skrev Hasle Badeklubs formand, Ole Folkmann, nogle få dage før jul ud til medlemmerne.

Men samtidig havde man i badeklubben gang i en medlemskampagne, så formandens ord blev hurtigt overhalet af virkeligheden. Hen over jul og nytår voksede medlemskartoteket yderligere, så det medlemstal, der allerede var en rekord i klubbens femårige historie, fik yderligere en tand opad.

– Vi er 206 medlemmer, oplyser badeklubbens kasserer, Githa Jartoft, en uge inde i 2019.

– Vi var på samme tidspunkt sidste år 120 medlemmer, og vi nåede op på 140, inden sæsonen var slut, tilføjer Githa Jartoft.

”Det store medlemstal kan på visse tidspunkter mærkes på presset i saunaen, men jeg fornemmer, at der vises hensyn, så alle kan være der”, skriver Ole Folkmann i nyhedsbrevet.

Githa Jartoft kalder tilslutningen fantastisk med tanke på de faciliteter, man i øjeblikket kan tilbyde. Planlægningen af den længe ventede renovering af saunabygningen er dog ”i fuld gang på de indre linjer, med møder og mails frem og tilbage med repræsentanter hos kommunen”, skriver Ole Folkmann i nyhedsbrevet.

”Der er dog stadig et stykke vej, før vi/de kan melde noget ud om en tidsplan og oversigt over ombygningen”, skriver formanden.

Bedre økonomi

Githa Jartoft glæder sig over, at det øgede medlemstal bidrager til en forbedring af klubbens økonomi, der har lidt under, at klubben for længst har bundet nogle midler i den endnu ikke iværksatte renovering.

Hasle Badeklub blev i slutningen af 2018 godkendt som en folkeoplysende forening, hvilket Ole Folkmann også kommenterer i nyhedsbrevet:

”Hvad det i praksis vil betyde for os, ved vi ikke endnu, men det bliver vi løbende klogere på i det nye år. Der har for eksempel været løs snak om gratis brug af bygningen og andre goder, men helt så rosenrødt bliver det vist ikke”.