Imponeret formand: Nyt byggeri har vejret med sig

To store rentvandstanke er installeret, deres tæthed er afprøvet, og nu skal tankene dækkes til. Byggeriet af det nye Klemensker Vandværk skrider planmæssigt fremad.

– Jeg er faktisk lidt imponeret over, så godt det går med byggeriet. Jeg hører lidt om det ved byggemøderne hver fjortende dag. Men ellers blander jeg mig ikke så meget i det, men overlader det til vores hovedentreprenør Karsten Jensen fra firmaet Danwatec, siger Ralph Kofoed, formand for vandværkets bestyrelse.

– Vi er måske en uge bagefter, blev det oplyst på seneste byggemøde. Vi skal udnytte det gode vejr, så vi kan få lukket byggeriet af og komme i gang med de indvendige installationer, siger Ralph Kofoed om ambitionerne.

Det er den bornholmske entreprenørvirksomhed Jens Møller Gudhjem, der står for byggeriet af værket i Søsende, lige uden for Klemensker.

Det er planen at have det nye vandværk klar i forsommeren, så man står godt rustet til sommerens udfordringer.