Ordrerne tikker ind igen: Jensen ansætter 60 medarbejdere

Efter at have nedjusteret kapaciteten i to omgange i anden halvdel af 2018 på grund af nedgang i ordrer er det nu tid til igen at øge kapaciteten.

Sådan lyder det i en pressemeddelelse fra Jensen Denmark.

– Kapacitetsøgningen skal sikre, at Jensen Denmark kan følge med efterspørgslen, og da ordrerne forsat tikker ind, er det endnu uvist, hvor mange der skal ansættes i denne omgang – der bliver dog som minimum tale om mellem 60 og 65 nye ansættelser – primært i produktionen, oplyser direktør Morten Rask.

– Der er fortsat usikkerhed på verdensmarkederne, og det er usikkert hvor langt vores højsæson strækker sig ind i 2019 og hvor stor den bliver.

– Det har stor værdi, at arbejdstager og arbejdsgiver i Danmark har etableret et fleksibelt arbejdsmarked, der understøttes af dagpengeregler, og sikrer, at virksomhederne kan tage de ordrer, der efterspørges ude i den store verden, lyder det fra direktøren.

Det gennemsnitlige antal ansatte er over de seneste år øget fra 376 ansatte i 2013 til 592 i 2017 – en stigning på 57 procent, oplyser Jensen.