Ny kæde fjerner sporene fra XL Byg: Vi er helt klar i løbet af foråret

Skiltene med XL Bygs logoer er fjernet fra facaderne, og overgangen til at blive Bygma-butikker er i gang.

Bornholm har nemlig fået en ny byggemarkedskæde, og det betyder altså, at de nu tidligere XL Byg-butikker i Rønne og Nexø er i gang med en forvandling, men det er noget, der kommer til at tage tid, fortæller Klaus Hadsbjerg, der er administrerende direktør i Bygma, til Bornholms Tidende.

– I forbindelse med vores køb er der nogle regler, som vi skal efterleve, og derfor er vi blandt andet forpligtet til at fjerne alt, hvor der står XL på, siger han.

– I første omgang har vi sat Bygma-flag op, og den konvertering, der nu foregår, kommer til at tage de næste par måneder, forudser Klaus Hadsbjerg.

Jens Fridolf solgte byggemarkederne i Rønne og Nexø til Bygma, og mens XL-logoerne er fjernet, står der stadig Fridolf rundt omkring. Og det er efter aftale, fortæller Bygma-direktøren.

– Men det er også noget, der selvfølgelig bliver lavet om. I løbet af foråret regner jeg med, at det hele er ren Bygma, siger Klaus Hadsbjerg.

Konkurrencemyndighederne godkendte i denne uge Bygmas opkøb på Bornholm, og dermed overtog byggemarkedskæden Fridolf A/S’ byggecentre.