Over 100 har købt folkeaktier til nyt kulturhus

Salget af folkeaktier til fordel for et nyt kulturhus i Nexø er rigtig godt i gang.

– Vi har nu rundet de 100 solgte folkeaktier, så der er blevet støttet godt op også i december, fortæller Carsten Johannesen fra kulturhusforeningen, der arbejder på at realisere drømmen om et kulturhus i Nexø, der er stort nok til, at Bornholms næststørste by også kan få koncerter og teaterforestillinger til byen, samt til brug for mange andre formål.

Folkeaktierne blev sat til salg, efter at foreningen Nexøs Kultur-og Aktivitetscenter ”Huset på Havnen”, blev stiftet på en generalforsamling i november.

Med Folkeaktierne støtter man oprettelsen af et Kulturhus på Havnen i Nexø. Aktierne koster 500 kroner og inkluderer første års medlemsskab af foreningen samt adgangsbillet til en åbningskoncert i huset.