Klub Tidende: Der er noget at glæde sig til i 2019

Bornholms Tidendes abonnementsklub Klub Tidende er i gang med at forberede 2019, og her venter der en masse oplevelser, lover kommerciel koordinator Anders Liljeroth.

– Vi har allerede nu rigtig mange ting planlagt til næste år. Vi begynder allerede i starten af februar, hvor formanden for den danske Elvis Presley-fanklub kommer og holder et foredrag om den kendte sanger. Og sidst i februar har vi entreret med Østersøens Brænderi, der vil komme og give smagsprøver på lokalt produceret gin.

Et helt nyt koncept finder også vej til kælderen i bladhuset i Nørregade. Noget avisen kalder Tidende Live, hvor læserne bliver inviteret med ind i maskinrummet og får lov til at overvære et interview, som efterfølgende dukker op i den trykte avis.

Noget af det læserklubben virkelig kan, er at tage på fælles ture rundt i landet. Og næste år kommer der rigtig mange ture på plakaten.

– Allerede nu har vi planlagt to busture til Operaen i København, og en tur til Berlin til efteråret er på tegnebrættet, fortæller Anders Liljeroth.

En tur til Oslo med DFDS sidst i marts måned er allerede udsolgt, men her arbejder klubben på at få en tur mere, eventuelt suppleret med en tur i operaen i Oslo. Ligeledes vil der i det nye år blive solgt rejser med Spies direkte fra Bornholm i samarbejde med Ældre Sagen, og en tur til den skønne italienske Amalfi-kyst med Best Travel bliver også snart sat til salg. I øvrigt er den ansvarlige for abonnementsklubben altid interesseret i gode ideer fra læserne.

– Sidder der en læser og tænker, at vi burde arrangere en bestemt tur eller få en bestemt foredragsholder til huset, så vil vi meget gerne høre om det, siger Anders Liljeroth.

På læserklubbens særlige hjemmeside vil alle tilbuddene ligge klar, og de bliver naturligvis også annonceret i den daglige avis.