Hvem kørte rundt i rundkørslen, så fodgængere måtte løbe af frygt for at blive ramt?

I fredags om eftermiddagen klokken 17.11 kørte en sort BMW stationcar flere gange rundt i rundkørslen ved Haslevej, Ndr. Kystvej og St. Torvegade.

Kørslen foregik på en sådan måde, så fodgængere løb over fodgængerfeltet af frygt for at blive påkørt. Bornholms Politi hører gerne fra vidner til episoden, hedder det i døgnrapporten fra Bornholms Politi.

Her beretter ordensmagten om en række tilfælde med overtrædelse af færdselsloven fra de seneste dage:

Fredag formiddag blev en chauffør fra Sjælland sigtet for at køre med overlæs. Han kørte i en varebil med en stor påhængsvogn, og en kontrolvejning viste, at der var 360 kilo overlæs. Ejeren af vogntoget er tillige sigtet i sagen.

Fredag aften kom en 84-årig mandlig bilist over i venstre kørebane på Søndre Landevej ved Grødbyvejen og ramte en modkørende 58-årig kvindelig bilist. Der skete kun skade på mandens venstre sidespejl.

Søndag aften blev en 32-årig mand fra Nexø standset i bil på Rønnevej ved Nylars. Manden var spirituspåvirket og desuden frakendt kørekortet i forvejen.