Avisens læsere benytter sig af tilbud

Bornholms Tidendes læserklub, Klub Tidende, har haft et forrygende år, hvor rigtig mange abonnenter har været med på de forskellige ture, og hvor mange har udnyttet gode rabatter hos de bornholmske butikker og spisesteder.

– Generelt har der været mange tilbud, og det har været skønt at se, hvor mange læsere der har benyttet tilbuddene, siger Anders Liljeroth, der som kommerciel koordinator hos Bornholms Tidende er ansvarlig for læserklubben.

Klub Tidende har hen over året haft rigtig mange gode tilbud at vælge imellem, lige fra busture til Det Kongelige Teater og svenske slotte til gode tilbud på alt fra karameller og slips til minigolf.

Også den nyindrettede kælder i Nørregade i Rønne med navnet Kieffers er blevet flittigt brugt.

– Vi har haft et par vinsmagninger, en drinkssmagning og en ølsmagning i kælderen. Og så har vi haft rigtig mange spændende foredrag dernede, hvor vi startede rækken med tv-manden Anders Agger og sluttede med journalist og forfatter Henrik Vesterberg, der fortalte levende om Bob Dylan, fortæller Anders Liljeroth.

Også flere bornholmske spisesteder har tiltrukket gæster med særlige menuer eller tilbud. Her har der både været rabat at hente på en gang stegt flæsk og en lækker fiskebuffet.

Abonnenter på Bornholms Tidende er automatisk medlem af Klub Tidende og kan benytte de forskellige tilbud til sig selv og husstanden.