Joakim Tranberg åbner næste års havnefest med Seebach-hyldest

Programmet for Snogebæk Havnefest 2019 er allerede langt fremme, og det kan blandt andet afsløres, at Joakim Tranberg selv åbner festen med et brag, når han fredag aften går på scenen med ”Seebach Tribute” – en hyldestkoncert til Rasmus og Tommy Seebach og deres musik.

Joakim Tranberg, der er kåret til prisen for årets Reumert Talent for sin hovedrolle som netop Rasmus Seebach i Seebach musicalen, står nu i spidsen for Seebach Tribute, hvor han og bandet inviterer til en aften med alle Seebachs største hits.

Lørdag kan partybandet ”So 90” opleves på scenen.

Havnefesten Snogebæk kommer til at byde på flere nyheder, både hvad angår indretning af festpladsen og musikprogrammet. Der skal foregå noget mere eller mindre hele tiden, mener det nye unge hold bag havnefesten. En nyskabelse bliver et ”husband”.

– Det bliver topprofessionelle folk og kommer til at udgøre en fast kerne, fortæller Joakim Tranberg og afslører endnu en ændring, der vil glæde mange: Fyrværkeriet vender tilbage.