Joakim er konge i ny stor musical: Der er fuld drøn på

Odense Teater sætter alle sejl til med en dansk helt nyskrevet og -produceret musical, som hedder ”Leonora Christina”.

At der bliver knald på vidner alene besætningen i orkestergraven om, der vil således sidde et symfoniorkester på 70 musikere og akkompagnere skuespillerne i en forestilling, som handler både om storpolitik og om de dramatiske følelser af had og kærlighed, som snart sagt enhver familie kan indeholde.

I salen kan sidde 1.500 tilskuere, og på scenen skal skuespilleren Joakim Tranberg fra Snogebæk blandt mange andre stå.

– Der er fuld drøn på, siger han til Bornholms Tidende.

– Det er et fucking fedt projekt. Det fuldstændig nyskrevet og med vanvittig flot filmisk musik. Der er nok mange, der vil være uenige med mig, men jeg hører ”Terminator” møder ”Ringenes herre”, så jeg glæder mig så meget.

Forestillingen spiller fra den 22. januar og til den 15. februar. Billetter koster mellem 190 og 510 kroner.