Charlie og datteren på fire år havde billet med Kombardo til Aarhus – men havnede i Rønne

– Hvad er det her for et sted?

Nogenlunde sådan reagerede englænderen Charlie Waller, da han steg af hurtigfærgen Express 1 i Rønne Havn torsdag klokken 13.50.

Klokken 10.10 var han og datteren på fire år steget på Molslinjens bus Kombardo Expressen i København og vist sin billet med destination Aarhus, for det var dér, de to rejsende skulle hen.

Buschaufføreren kiggede på billetten og lod Charlie Waller og datteren gå om bord, og derfor troede de to, at de trygt og godt var på vej mod Jylland.

Det var faktisk først i havnen i Rønne, da det ikke var mormor, der tog imod på kajen, at Charlie Waller for alvor begyndte at undre sig.

– Det her er da ikke Aarhus, vel? spurgte han forundret nogle af de andre passagerer på havnen.

Og nej, det kunne alle de omkringværende desværre for Charlie Waller og datteren bekræfte.

Kombardo tilbage til København

Charlie Waller, der bor i København, gik over i velkomstcentret i Rønne, hvor man har forsøgt at hjælpe. Beskeden fra Kombardo Expressen har dog været, at man kun kan tage dem med tilbage til København, og at de selv derfra må finde ud af det, fortæller han.

Hos Molslinjen er der dog hjælp at hente – men Charlie Waller kan ikke nå en bus videre mod Aarhus i dag, fordi den sidste bus er gået, når Kombardo Expressen fra Bornholm i aften ankommer til hovedbanen.

– Men vi hjælper dem selvfølgelig videre, lover kommunikationschef Jesper Maack.