Besøgscentret er lukket: Restauratør vil holde Hammershus-søndage

Jørn Johnsen, der ejer Restaurant Margeritten i Allinge, har besluttet, at han snart vil tilbyde frokost, kaffe og kage til dem, der på deres søndagstur går forgæves til Hammershus Besøgscenter.

Margeritten har igennem flere år gradvis udvidet åbningssæsonen med arrangementer specielt til lokale. De kommende ”Hammershus-søndage” skal ses som et initiativ i forlængelse af det.

– Nu holder vi lige lukket i fire uger, men vi åbner igen 19. januar og tager de ”sure” måneder med. Jeg vil prøve at skabe aktivitet i ydersæsonen, og det kunne gå lige i tråd med søndagsturen til Hammershus. Så fra 19. januar og frem i marts holder vi åbent hver søndag fra klokken 13.00 med let frokost, kaffe og kage.

– Man behøver selvfølgelig ikke have været på Hammershus, før man kommer, men jeg vil da bestemt slå på, at man kan tage en tur til den dejlige attraktion, vi har så tæt på. Og det er altid dejligt at slutte en gåtur af med noget varmt, siger Jørn Johnsen.