Larsen-Jensen inviterer spidskandidater og dig til brunch og debat

Otte partiers spidskandidater og kandidater til valget til Europa-Parlamentet er blevet inviteret til brunch og debatmøde på Bornholm søndag den 27. januar. Bag mødet står tidligere medlem af Folketinget og Europa-Parlamentet for Socialdemokratiet, Claus Larsen-Jensen.

Han vil på debatmødet give bornholmerne lejlighed til at møde seks partiers spidskandidater og to andre kandidater til valget til Europa-Parlamentet.

Spidskandidaterne er Jeppe Kofod, MEP (S), Pernille Weiss (K), Margrethe Auken (SF), Anders Vistisen (DF), Rasmus Nordqvist (Alt.) og Rina Ronja Kari (Folkebevægelsen).

Øvrige kandidater er Eva Milsted Enoksen, EL, i stedet for EL-Spidskandidat Nikolai Villumsen. Fra Venstre deltager den lokale bornholmske kandidat Jens Møller Jensen.

– Der er ved tilrettelæggelsen lagt stor vægt på, at der er tale om et bredt politisk arrangement, og alle er derfor velkomne til at deltage, fortæller Claus Larsen-Jensen, der selv er ordstyrer ved arrangementet.

Det er gratis at deltage, også i den tilhørende brunch. Dog er det nødvendigt med forhåndstilmelding til [email protected] af hensyn til maden. Seancen finder sted på Bornholms Efterskole i Rønne klokken 10.30 til 13.30.