Bornholm venter med at melde ud om Molslinjens skiftende priser

Kan Bornholm godtage Molslinjens skiftende priser, der er følgen af rederiets såkaldte dynamiske prisstruktur? Eller skal Bornholm vende tommelfingeren nedad?

Det kom Trafikkontaktrådet ikke frem til noget svar om på sit møde mandag formiddag. Der er brug for først at se, hvordan priserne vil blive i de måneder, hvor Molslinjen endnu ikke har sejlet til Bornholm, nåede rådet frem til.

– Vi kommer ikke med nogen anbefalinger omkring prisstrukturen endnu. Men på et tidspunkt vil jeg da tro, at vi gør det, siger borgmester Winni Grosbøll (S), der også er formand for Trafikkontaktrådet.

– Når vi også har set trafiktallene for juni, juli og august, bliver det lettere at se, om de dynamiske færgepriser samlet set er til gavn for det bornholmske samfund. For rejsemønstrene er jo så forskellige hen over året, siger hun.