Kunstmuseet ønsker dobbelt så mange p-pladser

Når Bornholms Kunstmuseum ifølge planen skal udvides med et lysmuseum og et kulturhistorisk museum, bliver der brug for væsentlig flere parkeringspladser. Der er i øjeblikket plads til, at i omegnen af 65 biler kan parkere ved museet.

Museumsdirektør Lars Kærulf Møller vil ikke lægge sig fast på præcis hvor mange p-pladser, der bør komme. Men han vurderer, at der skal være omkring dobbelt så mange, som tilfældet er i dag.

– Vi forventer, at når det kommer til privatbiler, så skal vi nok op på at kunne have en kapacitet, der svarer til en fordobling i forhold til nu, siger han.

– Vi har i øjeblikket plads til ti busser, og vi vurderer, at det antal buspladser også vil være tilstrækkeligt i fremtiden. Kører man ti busser til museet, så er der nærmest ikke flere tilbage på Bornholm, siger Lars Kærulf Møller.