Investor vil købe hele Langelinie og gøre husene til ferieboliger

– Et salg er i proces, og vi er i kontakt med en investor, som har vist interesse for at købe alle husene samlet og så konvertere og sælge dem til ferieboliger, efterhånden som de nuværende lejemål ophører.

Det fortæller forretningsfører i boligselskabet Lejerbo, Esben Nielsen, efter at man i sommer fik kommunens tilladelse til at omdanne stenarbejderboligerne på Hammershusvej i Sandvig fra almennyttige boliger til ferieboliger.

Lejerbo Bornholm har oplyst, at de nuværende lejere vil kunne blive boende med deres eksisterende lejekontrakter. Boligerne sælges således umiddelbart med de nuværende lejemål.

Stenarbejderhusene – Langelinie – består af i alt 11 boliger og er ombygget i 2000. Der har igennem de senere år været store tab på fraflytninger og istandsættelser. Og herved har afdelingen oparbejdet et anseeligt underskud, som skal afvikles.

Afdelingens egenkapital er i dag negativ med knap 500.000 kroner, og underskuddet vokser.