Marianne tager afsked med Svaneke

Marianne Westh holder afskedsreception i Salon Petit i Storegade i Svaneke fredag fra klokken 14.00 til 16.00. En flytning til Sjælland er årsagen til, at hun satte salonen til salg, og det har været et svært valg.

– Jeg har overvejet gennem længere tid, om jeg skulle blive eller tage over i nærheden af mine børn, børnebørn og kæreste. Svært valg, da jeg er og hele tiden har været utrolig glad for min salon. Der har været en fantastisk opbakning lige fra dag et, både fra nord, syd og lokalbefolkningen, fortæller Marianne Westh.

– Men en beslutning skulle tages, og skulle jeg og børnebørnene lære hinanden rigtigt at kende, skulle det være, inden de blev teenagere og fik alt for travlt til mormor, og også inden jeg blev for gammel til at få et nyt job. Så det blev nu, forklarer hun.

Hun har fået job i Salon Kavi i Slangerup, hvor hun har pendlet til de sidste fem uger og har arbejdet hver mandag.

Camilla Grønbech Espersen åbner på mandag ny frisørsalon i butikken i Svaneke.