Længere tid til at finde ny kommunaldirektør – ansatte kommer med

Kommunens medarbejdere kommer med til at ansætte den næste kommunaldirektør. Fristen for at søge bliver 14 dage længere end planlagt, og stillingen bliver også annonceret bredere, end der først var lagt op til.

Det er resultatet, efter at økonomiudvalget behandlede sagen onsdag aften. Og efter at processen af både kommunens tillidsfolk og flere eksperter var blevet kritiseret for at ligne en proformaproces, hvor kommunen allerede havde lagt sig fast på en egnet kandidat.

– De ansatte får en plads i ansættelsesudvalget, og det gør kommunens ledere også. Fristen for at søge bliver udvidet med to uger, fortæller medlem af økonomiudvalget Søren Schow (V).

– Vi vil stadig ikke annoncere i de store,landsdækkende dagblade, for det koster 120.000 kroner. Men vi har bedt administrationen om at finde andre steder, hvor man normalt vil slå sådan en stilling op.