Campus fik sin pris

Her så tæt på jul kan man næsten ikke lade være med at skrive, at Campus Bornholm her onsdag eftermiddag fik sin pris, pris, pris, pris, pris, pris …

Det er byggebranchen, der ved en ceremoni, som startede klokken 15, tildelte Campus Bornholm prisen som Årets Byggeri 2018 i Åben kategori.

Over 50 forskellige byggerier var oprindeligt nomineret til prisen som Årets Byggeri 2018 i de tre kategorier Bolig, Åben og Erhverv.

Campusdirektør Inge Prip fik som repræsentant for bygherren prisen overrakt på campus Store Torv – ikke at forveksle med Store Torv i Rønne – af formanden for dommerkomiteen, Scott Holligsworth, ligesom også rådgivere og entreprenører fik overrakt priser for deres indsats i forbindelse med byggeriet.

Dertil var der diverse taler, afsluttende med borgmester Winni Grosbøll, som finder bygningen ganske spektakulær, men også påpegede, at prisen præmierer det liv og det formål, der udspiller sig i bygningen.