Få boligsøgende danskere søger mod Bornholm

Bornholm ligger i den tunge ende af landets kommuner i en ny undersøgelse fra Boligdeal.dk.

Her har man undersøgt de geografiske ønsker i mere end 350.000 søgeannoncer og søgeagenter oprettet af boligsøgende danskere over en periode på et år.

Interessen for de forskellige kommuner gøres indbyrdes sammenlignelige ved at regulere for forskellene i kommunernes befolkningstal, og det viser en stor interesse for eksempelvis Dragør og Samsø, der topper listen, mens Morsø, Thisted og Jammerbugt indtager de tre sidste pladser.

Bornholm ligger på en lunken 78. plads, og selv om dette altså er en langt fra prangende placering på listen over de 98 danske kommuner, så er det trods alt bedre end sidste år, hvor Bornholm måtte friste en tilværelse som nummer 89 i undersøgelsen.