Julet åbningsfest: Bank udlodder juletræer

Stilladset er væk. Det samme er afspærringen. Og håndværkerne knokler for at få Arbejdernes Landsbanks filial i Krystalgade klar til åbningen på lørdag. Hos filialdirektør Jan Hammer Fussing og resten af holdet er nedtællingen til åbningsdagens julefest i fuld gang, fremgår det af en pressemeddelelse.

– Vi har glædet os som små børn til juleaften til at slå dørene op til den her nye filial, og jeg håber, at rigtig mange har tid og lyst til at kigge forbi og fejre åbningen sammen med os. Vi har oplevet en kæmpe forhåndsinteresse for vores åbning her på øen, og vi er blevet taget rigtig godt i mod af alle. Nu ser vi frem til at invitere bornholmerne inden for i vores nye rammer og give noget igen, siger Jan Hammer Fussing i pressemeddelelsen.

Han og filialens øvrige personale åbner døren klokken 11, og alle er velkomne til at kigge forbi.

Arbejdernes Landsbank har ladet sig inspirere af julen, og byder i anledning af åbningsdagen på gløgg og julegodter, og der vil også være en lille overraskelse til de mindste.

Juletemaet går igen i en åbningskonkurrence, hvor gevinsten er en julekurv fyldt med lokale lækkerier, og gæsterne kan også skrabe sig til et af de 150 bornholmske juletræer, som banken sætter på højkant. Og så kigger julemanden forbi.

Borgmester Winni Grosbøll, administrerende direktør Gert Jonnasen samt filialdirektør Jan Hammer Fussing holder åbningstaler og klipper snoren.