Ældre Sagen lejede hal til rekordstor julefrokost

Med 7.342 medlemmer på Bornholm skulle det nok kunne lade sig gøre at stable en julefrokost af et vist format på benene. Det lykkedes da også for Ældre Sagen, der lørdag eftermiddag trommede rekordmange 210 deltagere sammen i Nyvest-hallen.

Tidligere år har den store forening kunnet klemme sig sammen i Nylars Samlingshus, men den gik altså ikke i år, hvor alle medlemmer på forhånd var inviteret gennem annoncer.

På indgangsnumrene blev der trukket lod om 20 præmier, ligesom der hørte en mandelgave til ris a la manden. Efter maden var der dans til levende musik med Ninna og Rico Dahl Hansen.

– 210 deltagere er meget fint, synes jeg. Og folk er kommet bredt fra hele øen. Vi har aldrig været så mange til vores julefrokost før, fortæller Irene Dunker, formand for aktivitetsudvalget i Ældre Sagen Bornholm.

– Jeg fornemmer også, at mange nye er kommet til. Det er rigtig dejligt, at vi også får fat i de nye, siger hun.

Megen snak med nye folk

Også formand Birger Rasmussen var fint tilfreds med fremmødet.

– Det er herligt, at så mange har taget imod invitationen. I princippet er alle 7.342 medlemmer jo blevet inviteret, siger han.

– De andre år har vi været omkring 130. Men der er kommet flere til, så i år besluttede vi at leje hallen for ikke at skulle afvise nogen, siger Birger Rasmussen.

– Folk hygger sig, og det er fantastisk at få de her snakke med folk, som man måske ikke snakker så meget med til daglig. Vi har også fordelt vores egne styrker rundt om ved bordene, så vi også får talt med dem, som vi måske ellers ikke løber på så ofte, siger Birger Rasmussen.