100 dage med Molslinjen: Der skulle gå nogle måneder, før vi fandt hinanden

Mandag er det 100 dage siden, Molslinjen overtog sejladsen til og fra Bornholm. I den anledning har Tidende spurgt direktør Carsten Jensen til den første tid som øens nye færgeoperatør.

Et af Tidendes spørgsmål var, om Molslinjen, set i bakspejlet, havde forberedt sig på den rigtige måde, inden rederiet kom i gang:

– Vi havde et hav af møder med alle mulige interessenter inden opstarten. Med os havde vi en masse, som fungerer rigtigt godt på Kattegat – og der skulle der altså lige gå nogle måneder, inden vi for alvor fandt hinanden.

Det kunne ikke lade sig gøre at få Carsten Jensen i tale mandag formiddag, hvorfor spørgsmål og svar har fundet sted pr. email. Tidende spurgte blandt andet også til den dynamiske prisstruktur, turisterhvervets udfordringer og de mange aflysninger.

I har haft cirka 40 aflyste afgange på 100 dage, hvilket er langt flere end det tidligere rederi havde på et år. Er det godt nok?

– Vi er ikke herre over vejr og vind, som jo desværre bliver voldsommere. Vi vil meget gerne sejle, men det er kaptajnerne, som bestemmer – som det skal være.

Interviewet I fuld længde kan læses her.