Bornholms Brand: Vi er ikke sat i verden for at tjene penge til aktionærerne

Bornholms Brand har i 2018 udbetalt cirka 60 millioner kroner i erstatning for skader. En stor del af de penge bliver kanaliseret tilbage til Bornholm, blandt andet ved at bornholmske håndværkere og værksteder får opgaver med at udbedre skader på bygninger og køretøjer.

Det oplyser forsikringsselskabet.

– I den forbindelse er det værd at bemærke, at Bornholms Brand primært er ejet af vores kunder. Vi er ikke sat i verden for at tjene penge til vores aktionærer, siger direktør Morten Holten.

– Det er grunden til, at vi kan give kunderne varige præmienedsættelser og samtidig bidrage til at støtte gode initiativer på Bornholm. Så når bornholmerne i stigende grad tegner forsikringer lokalt, er de selv med til at skabe udvikling, arbejdspladser og i det hele taget gøre Bornholm til et godt sted at bo siger Morten Holten.

Forsikringsselskabet forventer at fortsætte væksten de kommende år trods en hård konkurrence om kunderne, lyder det fra Bornholms Brand, der i denne uge rundede 50.000 forsikringspolicer.