Pilebroen slipper: Stefan lader kommunen bygge omfartsvej

Allinge får nu den længe efterlyste omfartsvej, som skal aflaste byen i forbindelse med Folkemødets store trafikpres. Desuden lader det til, at beboerne på Pilebroen sandsynligvis kan slippe for den tunge trafik, som i øjeblikket kører ad deres villavej for at komme til og fra Allinge Byggemarked.

Det fortæller byggemarkedets ejer, Stefan Thunberg, som har lavet en aftale med Bornholms Regionskommune om, at den gratis må bygge en grusvej gennem hans grund. En grusvej, som forbinder Nordre Borrelyngvej med grusvejen Moseløkkevej, der går over Allinge.

– Jeg tror fuldt og fast på, at vejen kommer. I første omgang som en grusvej, fordi kommunen ikke har den fornødne økonomi til mere, siger Stefan Thunberg.

– Jeg tror, det i begyndelsen er en vej, der skal bruges under Folkemødet, og så håber jeg, at vi på lidt længere sigt finder ud af, at det er et kæmpe plus, hvis vi bruger den til at undgå tung trafik igennem byen, siger han til Bornholms Tidende.