Ny souschef i brugsen: Det er dejligt at komme hjem igen

– Det er fantastisk at komme til at lokalsamfund, hvor alle hilser på alle, og alle kender alle. Det har jeg savnet. Det er jeg glad for at komme tilbage til. Jeg har fået en varm modtagelse af kunder og personale. Det er helt fantastisk og ikke noget, man er vant til ovre på den anden side.

Det siger 30-årige Anders Ejner Nilsson, som er ny souschef i Super Brugsen Klemensker. Anders Nilsson, der kommer fra Rønne, er vendt hjem til Bornholm efter nogle år i København.

Han startede sin butikskarriere i 2004 som servicemedarbejder i Netto øst i Rønne og var der i otte-ni år.

– Jeg flyttede til København sammen med min kone Camilla, som også er bornholmer. Jeg fortsatte i Netto i Kastrup som salgsleder i et år, skiftede til Rema 1000, hvor jeg var souschef i to år, kom til Kvickly Buddinge, hvor jeg var i to år, det sidste som afdelingsleder i frugt og grønt, fortæller Anders Nilsson.

Hvorfor ville I tilbage til Bornholm?

– Vi fik vores datter, Ronja, for fire en halv måned siden. Hun blev født lidt for tidligt, mens vi var på Bornholm. Vi oplevede at blive rigtig godt behandlet på Bornholms Hospital, og da vi kom tilbage til København, kunne vi begge to mærke, at nu skulle vi bare flytte hjem til Bornholm. Tingene flaskede sig, og vi fik solgt vores lejlighed rimeligt hurtigt, fortæller Anders Nilsson.

– Jeg synes selv, jeg er meget nede på jorden. Jeg har været ovre at prøve noget andet og få lidt hår på brystet. Det har været sjovt, og det har været sundt for mig. Men det er også dejligt at komme hjem igen, og vores forældre er lykkelige for, at vi er flyttet tilbage til Bornholm, tilføjer den nye souschef.

Anders Nilsson har netop genoptaget fodboldspillet i Viking og nyder også at møde de gamle kammerater igen. Men ellers går meget af fritiden med den lille familie, der i øvrigt har købt hus i Klemensker til overtagelse i januar.

Anders Nilsson overtager souschefstillingen efter Heidi Engel, som har været uddeler siden den 1. oktober.