Molslinjen sænker priserne: 139 kroner for at rejse til Tyskland

Molslinjen sænker sine priser markant på ruten til og fra Sassnitz de kommende måneder. Med en pris fra 139 kroner for en bil inklusive fem personer, har det sjældent været billigere at sejle til og fra Tyskland, oplyser Destination Bornholm og Molslinjen i en fælles pressemeddelelse.

Der er dog kun 50 af de billige billetter til salg på hver afgang i perioden, som strækker sig fra på mandag, den 10. december, og og til den 31. marts 2019.

Molslinjen har valgt at holde ruten mellem Sassnitz og Bornholm åben hele året, og det er for yderligere at øge kendskabet til dette, rederiet lancerer kampagnen.

Kommerciel direktør i Molslinjen Jesper Skovgaard håber, den vil kunne tiltrække flere tyske gæster til Bornholm i vintermånederne samt inspirere bornholmerne til at tage en tur til Tyskland, oplyser meddelelsen, hvori han siger:
– Tidligere har det været svært og dyrt at komme til Bornholm i vintermånederne, men nu gør vi det nemt og billigt at komme af sted. Erfaringerne viser, at har man først været på Bornholm, så kommer 80 procent af gæsterne tilbage igen.

Også Destination Bornholms direktør Pernille Kofod Lydolph udtrykker glæde over tiltaget:
– Jeg glæder mig over det gode initiativ, som skaber spændende muligheder for turismen på Bornholm og forhåbentlig endnu flere genbesøg, siger hun.

Det er ikke kun personbiler, der bliver tilgodeset, også for busser under 14 meter bliver prisen sat ned. Her udbydes priser fra 999 kroner.

Molslinjen og Destination Bornholm er i gang med en række markedsføringstiltag i forbindelse med prisreduceringen og håber dermed yderligere at kunne øge andelen af tyske gæster, som besøger Bornholm uden for sæsonen, oplyser pressemeddelelsen.