Kadeau-kok står bag årets julekort fra Svaneke

Manden bag årets julekort i Svaneke er kendt for at være kreativ på anden vis, men nu viser han en ny side af sig selv som tegneren af årets julekort i Svaneke.

– Røgerier har altid fascineret mig. Duften af ulmende elletræ fra røgerierne minder mig om Bornholm, og specielt om Svaneke, hvor jeg er vokset op. Skorstene er derudover et fint julesymbol, og på Svaneke Røgeri er der jo hele fem af slagsen, fortæller Nicolai Nørregaard selv om sit bidrag til julekort-traditionen i Svaneke.

Nicolai Nørregaard er født og opvokset i Svaneke, han er medstifter af og kreativ chef i Kadeau-familen, og en Michelin stjerne på kokkehimmelen, og har udover Michelin stjernerne vundet mange kokkepriser.

Julekortet kan købes i Havnekiosken i Svaneke, fortæller Jesper Vigel på vegne af Fællesrådet.

Se kortet her.

Traditionen med et Svaneke julekort blev oprindeligt igangsat af serigrafen Tage Nissen-Petersen. Hvert år findes en kunstner fra lokalområdet, som tegner årets julekort. En tradition, der nu har varet i 46 år.