S: Ministeren fik at vide at bornholmsk utilfredshed ikke går

Bornholmerne skal gøres mere tilfredse med Molslinjens besejling af Bornholm. Det signal sendte partierne bag Bornholms færgeaftale i dag i enighed til transportminister Ole Birk Olesen (LA). Det siger transportordfører Rasmus Prehn (S) efter mødet.

– Der er enighed blandt partierne om, at der skal bedre service til. Vi har brugt rigtig mange penge på at få en bedre færgeforbindelse og en bedre service til Bornholm. Derfor er det ærgerligt, at der nu er utilfredshed med, at servicen er blevet dårligere, siger Rasmus Prehn.

– Jeg tror, at ministeren har forstået budskabet i dag: Det nytter ikke noget, at vi bruger så mange penge på at skabe bedre service, og at vi så står tilbage med utilfredse bornholmere.

– Ministeren havde en del fokus på den tilfredshedsundersøgelse blandt passagererne, der kommer efter planen. Her kan man godt blive lidt utålmodig, og her havde vi gerne set mere øjeblikkelig opmærksomhed på bornholmernes utilfredshed, siger Rasmus Prehn.

Molslinjen deltog på første del af mødet, der med en samlet varighed på lige over fem kvarter gik ud over den time, der var blevet sat af. Rasmus Prehn kunne dog godt have undværet mødet med rederiledelsen.

– Jeg synes, at Molslinjen havde meget travlt med at holde salgstale om, hvor godt det går på Bornholm. Jeg synes lidt, at de spildte vores tid, siger han.