Nexø er klar til hjerternes fest

Torsdag holder de handlende og foreninger i Nexø den årlige Hjerternes Fest.

Fra 17.30 og frem til 22.00 står foreninger og butikker bag aftenåbent og julestemning i midtbyen i Nexø. I butikkerne er der åbent til klokken 22.00, og på Torvet serverer foreningerne Silo2 og Erhvervsgruppe Øst gratis risengrød.

Udover at klare julegave-indkøbene, er der også mulighed for oplevelser. Blandt andet er der skattejagt i Nexø Kirke fra 19 til 20, og klokken 20.00 er der sang ved Nexø Koncertkor også i Nexø Kirke.

På Nexø Museum kan man møde julemanden og tage en selfie sammen med ham, og deltage i en konkurrence.

Man kan prøve gaming med Bornpro i Expert & Punkt 1 eller tage en tur med hestevognen Nexø Omnibus. I Bog & Ide kan man møde to aktuelle forfattere, og i Inhouse kan man få vurderet arvestykker hos Niels fra Lauritz.com

Derudover står byens butikker, virksomheder og foreninger for et sandt tag selv bord af vådt og tørt.

I Vægtergade er der åbent missionshus, hvor der serveres kaffe og nybagte vafler – helt gratis, og rundt i butikkerne er der mulighed for at indtage varm suppe, gløgg, røde pølser og øl, østersølaks, syp, guf til børnene, æbleskiver – og ikke at forglemme – flæskestegssandwich, som Kvickly Nexø serverer til de første 300 fra klokken 18.00.

Skulle det ikke være nok til at fylde maven, bager og sælger KFUM spejderne æbleskiver på torvet.

Sidst på aftenen er der lodtrækning af juletræer i Købmagergade.

Nexø er dog ikke færdig med at jule efter Hjerternes Fest. Søndag den 16. december er der nisseoptog og julebanko på Torvet i Nexø.