Molslinjen vil fjerne gebyr på personlig betjening og halvere gebyr for ændring af billetter

Gebyr for personlig betjening ved reservation og salg af billetter skal fjernes, og gebyret for at ændre lavprisbilletter skal halveres fra 100 til 50 kroner.

Det er Molslinjens forslag til en ny gebyrpolitik, som skal i høring i trafikkontaktrådet og efterfølgende til godkendelse hos Transportministeriet.

Ved enighed og en hurtig sagsbehandling kan det nye forslag gennemføres i starten af det nye år, lyder det fra Molslinjen.

– Vi har været optaget af at beskytte kapacitetsudnyttelsen til gavn for alle, fordi billetterne er blevet så billige. Men vi har indset, at et gebyr på 100 kroner for at ændre på en billet kan virke voldsomt. Derfor vil vi gerne halvere dette gebyr, forklarer kommerciel direktør Jesper Skovgaard ifølge en pressemeddelelse.

Gebyret for personlig betjening skal helt fjernes.

– Vi kan se, at bornholmerne er rigtig gode til at bestille online. Så i stedet for gebyret vil vi hellere få bornholmerne til at reservere ved at have gode og enkle bestillingsmuligheder og samtidig kunne yde en god service til de gæster, som kommer ned til os på havnen. Her har vi og bornholmerne klart fælles interesser, siger Jesper Skovgaard.

Molslinjen kalder manøvren for en klar forbedring for alle bornholmere. Trafikkontaktrådets medlemmer skal tage stilling til forslaget fra Molslinjen på et møde her i december.