Lehnsgaards julesennep var populær i Hillerød

Lehnsgårds var i den forgangne weekend blandt de 41 bornholmske salgsboder i Fredenborgcentrets store julemesse, “Bornholm i Hillerød“.

– Det er gået fint, og det var et rigtig godt arrangement, siger Henrik Kai Hansen, medejer af Lehnsgaard Bornholms Oliemølle siden januar i år, om julemessen i Nordsjælland.

I alt lagde godt 4500 juleglade besøgende vejen forbi Frederiksborgcentret, og en del af dem kom altså også forbi Lehnsgaards, der bød smagsprøver på olie og sennep i Frederiksborgcentret.

– Vores primære salg er jo i Coop og Dansk Supermarked, men selvfølgelig havde vi også produkter med til salg, fortæller Henrik Kai Hansen og tilføjer, at salget ikke er det primære mål med at deltage i en messe. Det gælder om at blive set, til gengæld dækker salget stort set udgifterne til turen.

Antallet af besøgende i Frederiksborgcentret var fordoblet i forhold til sidste år, og flere boder med populære bornholmske produkter havde udsolgt allerede i løbet af lørdagen andre tidligt søndag, således også Lehnsgaard.

– Vores julesennep forvandt hurtigt, og også vores olier med smag; citron, chili og basilikum havde vi udsolgt af, oplyser Henrik Kai Hansen og nævner også et godt salg af firmaets økologiske rapsolie.

Det var Lehnsgaard første tur til “Bornholm i Hillerød“, men bestemt ikke sidste.

– Vi har allerede besluttet, at vi skal med til næste år, lyder det fra Henrik Kai Hansen, som var afsted med den anden halvdel af ejerskabet af Lehnsgaard Bornholms Oliemølle, Hans Hansen.

Udover Bornholm i Hillerød deltager Lehnsgaard i løbet af året i to andre store arrangementer, “Bornholm i København“og “Sol over Gudhjem“. Begge arrangmenter ligger i første halvdel af året, henholdsvis i april og juni 2019.