Chefredaktøren forstod ikke et ord – men han er vild med Bornholms Amatørscene

Jeg var i teatret forleden, og jeg forstod ingenting og alligevel det hele.

Sådan skriver Bornholms Tidendes chefredaktør, Søren Christensen, der er fra Tønder, i tirsdagens leder i avisen, hvor skuespillerne fra Bornholms Amatørscene og deres ”Ses vi i Sømkassan?” får topkarakter.

– Jeg må bare tage hatten af for hele arrangementet og alle de involverede både på, foran og bag scenen: Det var så langt fra amatøragtigt, lyder det fra Søren Christensen, som er imponeret over det niveau, som blev lagt for dagen på scenen.

Det være sig sang- og skuespilteknisk, men også musikken og scenografien var professionelt eksekveret. Derfor er det også ganske velfortjent og forståeligt, at rigtig mange bornholmere i år bakkede op om årets amatør-forestilling i Rønne Theater, skriver Søren Christensen.