Torvehallen: Det ville være godt med flere julemarkeder i Rønne

Ti stadeholdere i det gamle slagteri, ti pop-up-butikker i brænderihallen og Maria Sitas sprøde julesange kæmpede om kundernes opmærksomhed da torvehallen i Rønne i weekenden åbnede op for årets julemarked.

Og der var rigeligt med opmærksomhed at kæmpe om, for flere hundrede mennesker lod sig lokke af de gode tilbud og smagsprøverne.

– Jeg tror, der var over 500 mennesker forbi i går. Måske knap så mange i dag, men i hvert fald flere end sidste år, sagde Trine Køhlert til Bornholms Tidende søndag.

Det er 12. år hun arrangerer julemarked og andet år i torvehallen i Rønne. Trine Køhlert kan allerede nu se nogle tendenser, som kunne føre til endnu flere aktiviteter i Rønne op til jul. Men hun holder fast på, at ét julemarked i december er nok.

– Folk gider ikke besøge det samme sted to gange, medmindre man fornyr en masse, og det ville kræve for meget. Det er svært at holde energien oppe to weekender i træk. Vi har talt om det og er nået frem til, at vi holder os til et julemarked om året, siger Trine Køhlert.

Men det ville være godt med flere julemarkeder samme dag, siger Torvehallens daglige leder.

– Den idé kan jeg godt lide. Men det kræver at der kommer nogle andre på banen.

Trine Køhlert afslører, at der er nye tiltag på vej i Rønnes gamle slagthus, men det er for tidligt at blive konkret.

– Vi skal lige blive enige om det hele, stadeholderne og jeg. Men vi tænker på at udvide åbningstiderne og vil i det hele taget overveje måden at tænke torvehal på.